Lataa Windows 10
5959
post-template-default,single,single-post,postid-5959,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,latepoint,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Lataa Windows 10

Lataa Windows 10

Looking for:

Download iso windows 10 home 64 bit. Windows 10 Home 64-bit English en-US

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Download iso windows 10 home 64 bit ohjelma on ladattu ja asennettu, avustaja neuvoo sinua Windows n asetusten valinnassa. Valitse Windows n kieli, tuoteversio ja arkkitehtuuri tai bittinen. Varmistaaksesi koneen sammumisen valitse kirjautumisruudulta tai aloitusvalikosta virtapainike ja valitse Sammuta. Jos latasit Windows n ISO-tiedoston, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Haluatko asentaa Windows n tietokoneeseesi?

Haluat asentaa Windows n uudelleen tietokoneeseen, jossa Windows 10 on jo onnistuneesti aktivoitu. Tallenna ja sulje mahdollisesti avoinna нажмите чтобы перейти sovellukset ja tiedostot.

Kun olet valmis, valitse Asenna. Tarkista seuraavat seikat tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows n: tai bittinen suoritin.

Windowsin kieli. Windowsin tuoteversio. Microsoft Office -tuotteet. Kun tiedosto on ladattu, siirry tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita.

Valitse Asenna Windows. Aloita Windows n asentaminen kaksoisnapsauttamalla setup. Anna palautetta Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Valitse seuraavista vaihtoehdoista.

Kiitos arvokkaasta palautteestasi.

 
 

Windows 10 Home ISO Download (Bit / Bit) – Bootable Disc Image – Windowstan – Download Windows 10 ISO Image

 
These links will generate a direct download link from the official Microsoft server. Choose bit or bit based on your System type. These are direct. Download Windows 10 Disc Image (ISO File) · bit or bit processor (CPU). You’ll create either the bit or bit version of Windows 10 that’s appropriate. Microsoft Windows 10 Home bit original in english for new installations or to upgrade Windows 7 SP1 and Windows Version: 22H2 September – ISO.

 

Download Windows 10 Home bit English en-US – You Windows World

 
Windowsin tuoteversio. You can also extract the contents of the ISO file and install Windows from extracted files. Step 2: In the prompted menu, choose a Windows 10 edition as you like. Previous Previous. How to use Microsoft Office for Mac Free?